Waar koop je de leukste ballonnen?

Ben je een feestje aan het organiseren en ben je daarvoor op zoek naar de leukste ballonnen? Dan moet je in de webshop van slingershop.nl kijken, want daar verkopen ze super veel verschillende exemplaren. Overigens vind je daar nog veel meer leuke party-styling, want daar zijn ze in gespecialiseerd. In deze webshop kun je bijvoorbeeld de volgende styling-artikelen bestellen om feestjes mee aan te kleden:

  • Ballonnen in alle vormen en kleuren
  • Slingers van diverse materialen
  • Papieren bordjes, bekertjes en rietjes
  • Letterslingers op maat
  • Thema styling voor themafeestjes

Als er één webshop uitspringt op het gebied van party-styling dan is het wel die van slingershop. Als eerste omdat ze ontzettend veel verschillende ballonnen verkopen. Zo hebben ze ze in een normaal formaat, in allemaal verschillende kleuren, maar ze verkopen er ook mega grote exemplaren. Deze XL ballonnen kun je bijvoorbeeld vullen met helium, waardoor ze naar boven vliegen. Je kunt er zelfs transparante exemplaren bestellen, die je kunt vullen met glitters of confetti. Deze zijn super leuk tijdens een feestje, want ze trekken heel veel aandacht. Zeker als je ze met helium vult en ze allemaal aan het plafond hangen. Je kunt er dan zelfs nog confettislierten aan hangen zodat deze naar beneden hangen en de ruimte nog feestelijker maken. En uiteraard kun je ook deze bestellen in diezelfde webshop. 

Ballonnen zijn de perfecte partystyling

Als er één ding is waar mensen meteen aan denken als ze een feestje organiseren dan zijn het wel de ballonnen. Deze zijn natuurlijk onlosmakelijk verbonden met het geven van een feestje, want ze zorgen voor een super leuke sfeer. Doordat ze in deze webshop in zoveel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn kun je ze precies zo combineren als je maar wilt. Kies bijvoorbeeld enkel pastelkleurige ballonnen, of juist allemaal exemplaren in hele feestelijke kleuren. Je kunt er zelfs ballonnen vinden met prints erop die passen bij bepaalde thema’s. Exemplaren voor een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld, of voor kinderfeestjes in frozen-stijl. Sowieso verkopen ze ook veel styling voor kinderfeestjes, van uitnodigingen tot aan tafelstyling en leuke slingers aan toe…

Een tekstslinger op maat maken

Waar deze webshop nog meer om bekend staat is de tekstslinger die je er op maat kunt laten maken. Je kunt bij hen namelijk allemaal losse letters en diverse tekens bestellen, die je zelf aan elkaar kunt bevestigen. Deze zijn gemaakt van karton met een gekleurd laagje, en ze hebben bovenin kleine gaatjes. Je krijgt er handige clipjes bij die je door de gaatjes steekt waarmee je ze aan elkaar vast maakt. Zo’n tekstslinger op maat is super leuk om een bepaalde boodschap over te brengen. Veel mensen bestellen hem voor de geboorte van hun kindje. Ze bestellen dan de letters van de naam van hun kindje, plus de datum waarop het is geboren. Deze hangen ze vervolgens samen met een paar ballonnen in dezelfde kleur voor het raam, zodat iedereen het van buitenaf kan zien. Dit is weer eens wat anders dan een standaard geboortebord. De letters zijn in diverse kleuren te krijgen, zodat je de slinger precies zo kut samenstellen als je maar wilt. 

Lees meer…