Waar koop je horlogebandjes van luxe merken?

In de webshop van De Horlogebandenspecialist kun je terecht voor een uiteenlopend aanbod horlogebandjes. Deze verkopen ze zowel van goedkopere merken als de extreem luxe merken horloges. Daarbij kun je onder andere denken aan de volgenden:

  • Cartier
  • Omega
  • Breitling
  • IWC Schaffhausen
  • Bell & Ross
  • Raymond Weil

en voor de mensen die zich het meteen afvragen, ze verkopen uiteraard ook de horlogebandjes van het overbekende horlogemerk Cartier. Dit is namelijk de Rolce Royce onder de horloges, en je kunt uiteraard geen webshop in luxe horlogebanden openen zonder deze mee te nemen. De HorlogebandenSpecialist verkoopt ze allemaal, en dat in super veel uitvoeringen. Alleen al die van Cartier bijvoorbeeld. Als je via de merkenpagina op dit merk klikt kom je op een pagina met alle horlogebandjes van Cartier. Dit zijn maar liefst 9 pagina’s vol met horlogebanden, stuk voor stuk gemaakt door echte ambachtslieden, in een productieproces dat meer dan 125 afzonderlijke fases omvat. Een horlogebandje van Cartier is gemaakt van alleen de allerbeste kwaliteit materialen, en hebben een optimaal draagcomfort. Omdat jouw Cartier horloge voorzien kan zijn van twee verschillende sluitingen (soms een normale, soms een zogenoemde vouwsluiting) kun je de zoekfunctie gebruiken om alleen het type sluiting te selecteren dat je wilt hebben. De webshop toont je dan enkel het aanbod horlogebanden van Cartier met de sluiting die jouw voorkeur heeft. 

Webshop met luxe horlogebandjes van leer

Eigenlijk maakt het niet uit wat voor materiaal je het liefste om je pols draagt, want bij De HorlogebandenSpecialist verkopen ze echt alle soorten horlogebandjes, van alle materialen. Ze hebben echter wel de meeste keuze als het gaat om een leren bandje, zowel voor de luxere als de wat goedkopere merken. Als je een leren bandje prefereert in plaats van een metalen (wat begrijpelijk is, aangezien het niet zo koud aanvoelt) dan kun je kiezen uit super veel kleuren, in tegenstelling tot bij metalen bandjes. Leer is namelijk verkrijgbaar in zwart, en diverse tinten bruin, grijs, gebroken wit en soms zelfs een wat uitgesprokenere kleur. De HorlogebandenSpecialist verkoopt zelfs luxe bandjes met een prachtige tekening in het leer, zoals de Classic Strauss Lichtgrijs van Cartier. Deze serie horlogebandjes is gemaakt van leer met een prachtig relief en sprekende, doch neutrale kleuren. 

Horlogebandjes voor je smartwatch kopen

Er komen steeds meer smartwatches op de markt, zoals de Samsung Gear, de Michael Kors smartwatch en de Motorola Moto. Voor al deze merken kun je in de webshop van De HorlogebandenSpecialist nieuwe horlogebandjes kopen. Hoe deze bandjes eruit zien hangt een beetje af van het merk. De bevestiging is namelijk bij elke smartwatch anders. Over het algemeen kun je bij vrijwel alle merken kiezen tussen zowel een leren bandje als een metalen. Een leren bandje draagt meestal wat comfortabeler, maar een metalen bandje blijft langer mooi doordat je hem makkelijker kunt schoonmaken. Er zijn ook mensen die hun horlogebandjes regelmatig zelf afwisselen, het is namelijk niet zo moeilijk om het bandje van je horloge te verwisselen. Op die manier kun je al je horlogebandjes dragen bij de outfit waar je hem bij vindt passen, en zie je er dus altijd uit om door een ringetje te halen! Wat voor horlogebandje je ook zoekt, je koopt hem in de webshop van De HorlogebandenSpecialist, want daar slaag je zeker!

Lees meer…