Waar kun je een drinkfles bedrukken?

Als je voor een (relatie)-geschenk op zoek bent naar een origineel cadeau, denk dan eens aan een drinkfles bedrukken bij De Reklameshop. Daar hebben ze een heel groot assortiment met personaliseerbare items, waarvan een fles om uit te drinken een van de meest populaire is. Het is namelijk zo dat vrijwel iedereen in het dagelijks leven gebruik maakt van plastic flesjes om uit te drinken, en dus dat wanneer je iemand een drinkfles cadeau doet, deze ook daadwerkelijk vaak gebruikt gaat worden. Dit is bijvoorbeeld ook het geval bij kantoorartikelen zoals schrijfblokjes, kalenders en pennen, hoewel deze net wat gemakkelijker in de prullenbak belanden dan zo’n fijne fles om uit te drinken. Een drinkfles bedrukken is dus een hele lucratieve manier om reclame te maken, doordat de kans groot is dat hij daadwerkelijk intensief in gebruik genomen gaat worden. Diegene neemt hem mee naar zijn werk, of de kinderen nemen hem mee naar school, en overal waar de fles komt zal men jouw logo te zien krijgen. Dit is waarom een drinkfles bedrukken zo populair is bij De Reklameshop. 

Welk type drinkfles bedrukken?

Bij De Reklameshop heb je de keuze uit super veel personaliseerbare items, maar als je zeker wilt weten dat jouw logo veel onder de aandacht komt kun je het beste een drinkfles bedrukken met jouw bedrijfsgegevens. Bij De Reklameshop heb je de keuze uit meerdere verschillende flessen, namelijk:

  • Kunststof bidons
  • Kunststof drinkflessen
  • Ijzeren heupflessen
  • Kunststof shakers voor smoothies
  • Transparante sportflessen met lus
  • Platte waterzakken

Het is maar net welke fles past bij jouw doelgroep en waar je dus je logo op gaat laten drukken. Wil je graag als bedrijf zijnde drinkflessen bedrukken maar kun je simpelweg niet kiezen? Neem dan even contact op met het team van De reklameshop, dan kunnen zij je helpen met een advies op maat. En misschien blijkt dan dat een drinkfles bedrukken wellicht niet zo geschikt is. In dat geval hebben ze overigens direct een andere, passende oplossing. In hun webshop vindt je namelijk een gigantisch groot aanbod met personaliseerbare en bedrukbare items, welke je allemaal kunt gebruiken als relatiegeschenk of ander cadeau. 

Personaliseerbare items bestellen

Naast een drinkfles bedrukken kun je namelijk ook bij De Reklameshop terecht voor het laten bedrukken van bijvoorbeeld tassen, t-shirts, schrijfwaren en sleutelhangers. Maar dit is nog niet alles. Op hun website vind je een hele rij met categorie├źn, van woonaccessoires tot sport, en van verzorging tot eten & drinken. Allemaal vol met artikelen die je kunt laten personaliseren met jouw logo of andere afbeelding naar keuze. Ze hebben zelfs een hele categorie vol met producten die allemaal milieuvriendelijk zijn geproduceerd! Daar vind je bijvoorbeeld producten van bamboe en kurk, schrijfwaren van gerecycled papier, tassen van natuurlijk materiaal, en mooie bureausets. Maar bedenk je dat ook een drinkfles bedrukken heel ecologisch kan zijn. De fles is weliswaar van plastic, maar bedenk je eens hoeveel plastic flesjes de gebruiker bespaart (en dus niet hoeft weg te gooien) als hij gebruik maakt van een mooie drinkfles die hij keer op keer kan schoonmaken en opnieuw vullen? Je bespaart zo niet alleen geld, maar bent ook nog eens hele milieuvriendelijk bezig, en dat kunnen veel mensen absoluut waarderen in een relatiegeschenk!