Waar kun je kerstballen bedrukken?

Als je als bedrijf zijnde op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk, denk dan eens aan kerstballen bedrukken via zintuig.nl. Daar hebben ze ruime keuze in diverse soorten kerstballen, van zowel glas als plastic, die je kunt laten bedrukken met je eigen logo, quote of andere afbeelding. Een kerstbal met je eigen logo erop is een super origineel relatiegeschenk in het najaar, en zorgt (indien hij daadwerkelijk wordt opgehangen) ook nog eens voor exposure. En vooral dat tweede is natuurlijk mooi meegenomen! En als je wilt kun je via dezelfde webshop gelijk allerlei andere kerstgerelateerde artikelen bestellen om  samen met die custom kerstbal in een kerstpakket te stoppen. Ze hebben er namelijk alle volgende kerstgerelateerde geschenken:

  • Plastic kerstballen met eigen logo
  • Glazen kerstballen met eigen logo
  • Decoratie voor in de kerstboom
  • Relatiegeschenken voor kerst
  • Kantoorartikelen met een feestelijk design
  • kinderartikelen voor kerst

Als je dus bij zintuig.nl kerstballen laat bedrukken kun je gelijk allerlei andere leuke kerstproducten bestellen. Dan heb je in één klap je hele kerstpakket klaar en hoef je niet meer allerlei andere webshops af te gaan op zoek naar het ideale kerstpakket voor jouw werknemers. 

Super origineel relatiegeschenk

Je kunt als relatiegeschenk of kerstpakket natuurlijk in een of andere webshop een standaard pakket afnemen. De meeste mensen vinden dit best leuk, maar origineel is het natuurlijk niet. Gepersonaliseerde items doen het in een kerstpakket vaak veel beter, al dan niet aangevuld met standaard cadeaus. Kerstballen bedrukken is dus een hele geschikte optie, ten eerste omdat je dan iets unieks kunt aanbieden aan je klant of werknemer, en ten tweede omdat het ook nog heel erg betaalbaar is. De prijzen van zintuig.nl om kerstballen te bedrukken liggen namelijk super laag, daar kun je echt heel wat kerstballen van laten maken! Geef bijvoorbeeld iedere werknemer drie stuks kerstballen met je eigen logo, elk in een andere, matchende kleur. zintuig.nl heeft namelijk een assortiment met super veel kleuren, waardoor er altijd een bij zit die je mooi vind (of die goed bij je logo past) en waar je bovendien ook een leuke kleurencombinatie van kunt maken. Want slechts één kerstbal cadeau doen is natuurlijk een beetje karig, het is veel leuker om een setje van bijvoorbeeld drie stuks te laten maken en deze feestlijk te verpakken. 

Kerstballen bedrukken met een quote

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om als bedrijf kerstballen te bedrukken met je eigen logo, maar nog veel leuker is het om een set te laten maken met verschillende quotes erop. Quotes zijn de laatste tijd super hip, en mensen laten zich maar al te graag inspireren door positieve teksten. Deze in de kerstboom hangen past ook heel erg goed bij het sfeertje van kerst en de eventuele goede voornemens die volgen met oud en nieuw. Kies dus een aantal inspirerende (en niet te lange!) quotes en laat deze door zintuig.nl op kerstballen bedrukken in een kleur naar keuze. Als je deze set vervolgens aanvult met een aantal andere fijne kerstgeschenken dan heb je zeker weten een super origineel kerstpakket voor jouw werknemers en zakenrelatie’s. Custom bedrukte kerstballen zijn een goedkope, maar zeer originele optie voor een leuk kerstpakket, heb jij ze al eens besteld?