Waar vind ik een goede boekhouder voor een zzp’ers

Na vele jaren voor twee grote bedrijven gewerkt te hebben besloot ik om dit jaar een eigen bedrijf te starten. Ik vond dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en zag veel voordelen om als zzp’er aan de slag te gaan. Ik besloot om de stap te maken en schreef mij in bij de Kamer van Koophandel. Over veel onderdelen van het ondernemen maakte ik mij geen zorgen, maar wel over de boekhouding en de administratie. Dit zijn dingen waar ik niet goed in ben en ik wilde deze onderdelen het liefste zo snel mogelijk uitbesteden. Een boekhouder in de buurt beviel mij niet, daarom besloot ik om te zoeken naar een boekhouder voor zzp’ers. Ik kwam uit bij het bedrijf Finivion en ben tot nu toe erg blij met hun werk en hulp. Ik heb ruim twaalf jaar gewerkt voor twee grote bedrijven en heb bij deze bedrijven veel mooie, maar ook vervelende momenten meegemaakt. Ik had na al deze jaren het gevoel dat het werk meer van hetzelfde was en besloot daarom om zelf een bedrijf te starten. Het ondernemerschap sprak mij erg aan, maar ik maakte mij over een aantal onderdelen ook zorgen. Gelukkig kan je vaak bedrijven inschakelen om werk van je over te nemen en dat wilde ik doen met een boekhouder voor een zzp. Ik en iemand die erg creatief is en goede projecten kan ontwerpen, maar werken met cijfers is niet mijn sterke kant. Ik besloot om eerst langs te gaan bij een boekhouder in mijn woonplaats, maar vond de prijzen voor deze boekhouder al direct erg duur, maar besloot om het toch uit te proberen. Dit bedrijf beviel niet, waardoor ik naar een speciale boekhouder voor een zzp wilde overstappen. Een klein bedrijf is nu eenmaal anders dan een groot bedrijf en ik wilde niet te veel betalen voor de werkzaamheden.

Mijn boekhouder voor een zzp gevonden

Toen ik naar een gespecialiseerde boekhouder voor een zzp zocht, kwam ik al snel het bedrijf finovion tegen. Dit bedrijf helpt veel verschillende bedrijven, maar heeft ook medewerkers in dienst die gespecialiseerd zijn in eenmanszaken. Ik zag dat hun klanten tevreden over dit bedrijf zijn, waardoor ik besloot om een offerte op te vragen voor de basiswerkzaamheden. De prijs voor deze boekhouder voor een zzp was erg goed en ik besloot om contact met dit bedrijf op te nemen. Het gesprek verliep erg fijn en daarom besloot ik om hun in dienst te nemen.

Geen zorgen meer over mijn boekhouding

De samenwerking met deze boekhouder voor een zzp bevalt erg goed en ik ben blij dat ik overgestapt ben. De boekhouder ontneemt mij veel zorgen en staat altijd klaar voor mijn vragen. Mijn boekhouding is nu goed geregeld voor een goede prijs per maand. Ik ben erg te spreken over finovion en raad daarom dit bedrijf aan.

  • Hun klanten geven dit bedrijf een goede beoordeling
  • Ik had een goed gesprek met dit bedrijf
  • Ik betaal een klein vast bedrag per maand voor de boekhouder voor een zzp
  • Mijn boekhouding is nu goed geregeld