Waarom kiezen voor een Apple iPhone 7 hoesje?

Misschien stel je jezelf de vraag of je oude hoes zal passen of dat je een nieuwe moet kopen voor je iPhone 7? Ach, een nieuwe iPhone ziet er toch altijd veel aantrekkelijker en leuker uit met een nieuwe hoes, toch? En misschien ben je zelfs uitgekeken op je oude hoes? Bovendien, als je een iPhone 8 koopt, dan past het iPhone 7 hoesje ook! Het is zo dat de markt voor iPhone hoesjes in de loop der jaren is ontploft, dus of je nu een supergoedkoop hoesje van het plaatselijke winkelcentrum wilt kopen of een beschermhoes van iPhoneHoesjes.nl die je iPhone beschermt tegen een meteooraanval, de kans is zeer groot dat je iets zult vinden dat aan je behoeften en budget voldoet. Wat belangrijk is, is hoe belangrijk vind jij jouw investering in je nieuwe smartphone. Telkens wanneer een nieuwe iPhone wordt gelanceerd, zul je een veelzijdige selectie van Apple iPhone hoesjes vinden om je nieuwe smartphone te beschermen. In een wereld waarin er een miljoenen hoesjes zijn om uit te kiezen, rijst de vraag: zijn de officiële Apple-hoesjes goed?

Het Apple iPhone 7 hoesje onder de loep

  • Het iPhone 7 hoesje is beschikbaar voor zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus en is verkrijgbaar in siliconen, leer, hardcase en bumper. In deze korte review werpen we een blik op de siliconen en leren hoesjes. Beide hebben het Apple-logo op de achterkant. Het logo is in reliëf gemaakt in het leren iPhone 7 hoesje en komt overeen met de kleur van het leder, terwijl het logo op het siliconen hoesje rechtstreeks op de hoes is gedrukt, in een kleur die subtiel bij de hoeskleur past.
  • De hoesjes zijn bekleed met microvezel en bedekken de volledige achterkant (met uitzondering van een opening voor de camera (‘s) en flitser), de bovenkant, hoeken en zijkanten van de smartphone, terwijl een verhoogde rand het scherm beschermt (ten minste tot op een bepaald punt).
  • Het vermelden waard is dat het iPhone 7 hoesje aan de onderkant open is, zodat het geschikt is voor een breed scala aan accessoires van Apple of van derden. Als je in het verleden problemen hebt gehad met hoesjes die niet met je accessoires werken, dan is het Apple iPhone 7 hoesje misschien de moeite waard om te bekijken.
  • Het iPhone 7 hoesje is vrij dun en neemt weinig ruimte in, terwijl het blijft aanvoelen als een premium product. Het past nauwsluitend, zonder dat het zo strak komt te zitten waardoor verwijderen een worsteling wordt.

Siliconen of leren hoes?

Het Apple iPhone 7 hoesje vervaardigd uit siliconen is buigzaam met een redelijke mate van flexibiliteit in het lichaam. In de hand heeft de hoes een zeer zacht uiterlijk en voelt de hoes ook niet glad aan. Je kunt het iPhone 7 hoesje comfortabel gebruiken zonder je zorgen te moeten maken dat je iPhone uit je vingers glijdt.  Verder nemen de hoesjes minder snel schade op, zijn ze eenvoudig en makkelijk te reinigen en verkleuren ze niet als ze gemaakt worden. De beschikbare kleuren zijn: Pink Sand, Sea Blue, Ocean Blue, Stone, Cocoa, White, Midnight Blue, Black en rode kleuren. Het iPhone 7 hoesje vervaardigd uit leder is minder buigzaam dan het siliconen iPhone 7 hoesje, maar het is nog steeds eenvoudig om de hoes te bevestigen of te verwijderen. De hoesjes zijn gemaakt van Europees leder dat enigszins glanzend lijkt (afhankelijk van de gekozen kleur). In de hand hebben de hoesjes een meer gestructureerd gevoel. Welke hoes je kiest, hangt uiteindelijk af van je persoonlijke smaak en gevoel. Ook benieuwd hoe ze eruitzien? Surf dan naar de site van iphonehoesjes en maak je keuze!