Wat is een goed uitzendbureau in Rotterdam?

Mijn moeder was het afgelopen jaar erg ziek, maar gelukkig gaat het langzaam iets beter met haar. Ik wilde graag zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen en haar verzorgen, daarom had ik mijn baan opgezegd. De laatste maanden gaat zij beetje bij beetje vooruit, hierdoor wil ik weer beginnen met werken. Ik wilde een baan zoeken voor ongeveer tien uur in de week en hoopte leuk werk te vinden via een uitzendbureau in Rotterdam. Ik vond de website van timing en via dit bedrijf start ik over twee weken met een nieuwe baan. Ruim een jaar geleden werd mijn moeder erg ziek. Zij moest bijna een maand in het ziekenhuis blijven en mocht daarna terug naar huis, maar had wel verzorging nodig. Ik wilde dit graag op mij nemen, want ik vond dat zij zoveel mogelijk bij familie moest zijn. Ik zegde mijn baan op en mijn moeder kwam bij ons in huis wonen. De verzorging was zwaar werk, maar ik vond het fijn dat ik het kon doen en dicht bij mijn moeder kon zijn. Ik had geen werk meer en hierdoor weinig inkomsten, maar gelukkig hielpen mijn broer en zus met geld. De laatste maanden gaat het gelukkig een stuk beter met haar, ook al heeft ze nog veel verzorging nodig. Ik hoopte via een uitzendbureau in Rotterdam een baan voor een aantal uur in de week te vinden, zodat ik weer wat extra inkomsten zou hebben. Het leek mij het beste om twee ochtenden te gaan werken en het liefste ergens in de buurt. Ik wilde niet te zwaar werk gaan doen, aangezien het verzorgen van mijn moeder ook erg zwaar is. Naast deze wensen, maakte het mij niet veel uit wat ik zou gaan doen. 

Online een uitzendbureau in Rotterdam gevonden

Online begon ik te zoeken naar vacatures en uitzendbureaus en vond verschillende vacaturesites. Ik vond veel vacatures op de website van timing en dit bedrijf heeft ook een uitzendbureau in Rotterdam. Ik kon via de website gemakkelijk zoeken naar werk in de buurt en het aantal uren, zodoende zag ik alleen vacatures die voor mij relevant waren. Ik vond al snel een aantal interessante opties en besloot om contact op te nemen met dit bedrijf. Ik had een gesprek met een van de medewerkers van dit uitzendbureau in Rotterdam en kon precies uitleggen waar ik naar zocht en wat mijn wensen waren. De medewerker zag verschillende vacatures waar ik voor in aanmerking kwam en zou die naar mij doorsturen.

Over twee weken beginnen

Ik had een vacature ontvangen die mij direct aansprak en gaf dit aan. Hierna regelde het uitzendbureau in Rotterdam een sollicitatiegesprek voor mij. Het gesprek verliep erg goed en het bedrijf had aangegeven dat ik kon beginnen. Over twee weken is mijn eerste werkdag en ik kijk daar erg naar uit. Ik vind timing een goed uitzendbureau in Rotterdam en raad dit bedrijf aan.

  • Er staan veel vacatures op de website
  • Je kan gemakkelijk zoeken, bijvoorbeeld op stad, of aantal uren
  • Ik had goed contact met een van de medewerkers
  • Ik kan al snel beginnen bij mijn nieuwe baan