Wat moet u weten over de import van een auto?

Wij zijn onlangs voor een zakenreis naar Duitsland geweest en toen werd ik uitgenodigd door iemand die lid was van een oldtimerclub. Hij hoorde dat ik heel erg van auto’s hield en vandaar dat hij mij vroeg of ik het leuk zou vinden om een keer naar zijn club te komen kijken. Dat vond ik zeker leuk en ik ben daarom met hem meegegaan naar een meeting van deze club. Het bleek dat de wagens niet alleen maar geshowd werden, je kon ze ook kopen. Dat was heel interessant want de prijzen van deze wagens lagen heel erg laag. Het is namelijk zo dat het hier ging over auto’s die in de DDR gemaakt waren en daar zijn er in Duitsland weliswaar heel veel van, maar in Nederland zie je deze wagens niet. Voor mij was het daarom heel aantrekkelijk om er een te kopen en dat heb ik dan ook gedaan. Het probleem was echter even hoe ik deze auto naar Nederland kon krijgen. Ik had namelijk wel gehoord dat auto import moeilijker is om zelf te regelen dan je zou willen en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik ergens iets kon vinden over auto import. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer op de site van zorgeloosimporteren kon gaan kijken omdat je hier heel veel informatie over auto import kunt vinden. Ik heb toen gelezen wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over auto import en het was mij meteen duidelijk dat ik beter niet zelf aan de slag kon gaan. Dat had enerzijds te maken met het feit dat het regelen van auto import veel werk met zich meebrengt, maar ten tweede ook omdat de mensen van zorgeloosimporteren.nl je heel goed kunnen helpen met de auto import. Dat was voor mij genoeg reden om te kijken of ik hen kon vragen om mijn auto import te regelen. Ik heb daarom even contact met deze mensen opgenomen om te horen wat zij voor mij konden betekenen en toen kreeg ik te horen dat zij mij heel goed van dienst konden zijn. Dat was het antwoord waar ik op gehoopt had. 

Dit bedrijf regelde mijn auto import

Ik heb dit bedrijf ingeschakeld om mijn auto import te regelen en ik kan u zeggen dat mij dat heel erg goed bevallen is. De mensen van dit bedrijf hebben namelijk al voor heel veel mensen de auto import geregeld dus zij weten exact waar zij op moeten letten om alles in goede banen te leiden. Ik heb mij dan ook nergens druk over hoeven maken. 

Wilt u ook een auto laten importeren? 

Mocht u ook graag een auto willen laten importeren, dan kan ik u aanraden om dat via zorgeloosimporteren.nl te doen omdat:

  • U hier heel goed geholpen wordt
  • Men uw auto al heel snel naar Nederland kan halen 
  • Men u zal helpen voor een heel redelijke prijs 

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van dit bedrijf. Daar kunt u ook de contactgegevens van deze mensen vinden.