Waterflesjes bedrukken met een etiket of een label

Het voorzien van etiketten en labels met bedrijfsgegevens is een vak apart. Een vak dat promoboer.nl al sinds jaar en dag uitvoert. En met verve mogen wij wel stellen. Zo hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst 5 sterren. Daar zijn wij erg trots op en we hopen van harte dat u ons ook wilt beoordelen als u ervoor hebt gekozen om waterflesjes te bedrukken. Want waterflesjes bedrukken en uitdelen aan uw klanten, bezoekers en/of personeel is een slimme marketingstrategie. Kijk maar eens om u heen. U zult zien dat men in het openbare leven continu met dergelijke flesjes in de weer is. Niet alleen als u op vakantie gaat of gaat sporten, ook in het klaslokaal, in de trein of op het bureau van uw kantoormedewerker ziet u ze staan. En uitgelezen methode om reclame te maken voor uw bedrijf, dat is wat het waterflesjes bedrukken is. Maar dat werk kunt u natuurlijk niet zelf uitvoeren. En dat is dan ook waar wij om de hoek kijken. Want het waterflesjes bedrukken besteedt u natuurlijk uit aan een gerenommeerd bedrijf dat de laagste prijsgarantie biedt. Zo kunt u al vanaf 500 stuks waterflesjes laten bedrukken, garanderen we een snelle levering binnen 2 à 3 weken en krijgt u een gratis proefdruk binnen enkele werkdagen. Ook de offerte is geheel kosteloos en vrijblijvend. Gaat u akkoord? Dan gaan we snel voor u aan de slag.

Naast waterflesjes bedrukken we een keur aan reclamemateriaal

Het waterflesjes bedrukken is voor Promoboer een simpele opdracht. Maar die kunt u wel degelijk moeilijker en uitdagender maken. Want wat wilt u eigenlijk op de waterflesjes bedrukken? Gat het enkel om een logo en de bedrijfsnaam? Of kiest u liever voor tekst zoals een slagzin, een boodschap of de bedrijfsgegevens? Een combinatie kan ook net als het voorzien van een eigen design. Wij zijn van alle markten thuis en onze printers kunnen in meer dan 400 kleuren drukwerk verrichten. Maar voordat het waterflesjes bedrukken van start gaat is het belangrijk dat u de juiste flesjes uitkiest. We bieden u de volgende opties aan:

  • Waterflessen met een bedrukt etiket. Dit etiket is van papier of van plastic,
  • Een glazen waterfles met een eigen label,
  • Opvouwbare en wasbare waterflessen, handig voor onderweg,
  • Of de populaire flessen met een fruitfilter waar men vers fruit in kan leggen om meer smaak aan uw drankje te geven.

Ook de inhoud varieert. Zo bieden we kleinere flesjes aan met een inhoud van 330 ml maar ook grotere van 500 ml. Het type dop kunt u bepalen zoals een draaidop of sportdop zodat u tijdens een inspanning direct uit de fles kunt drinken. Wilt u de flessen leeg uitdelen of alvast vullen met water? In dat laatste geval kunt u kiezen uit mineraalwater en mineraalwater met koolzuur.

Weet u al welk type flesje u wilt laten bedrukken?

Nadat u al deze keuzes hebt gemaakt ontvangt u een offerte met daarin een overzicht aan kosten. Vervolgens gaan we aan de slag en leveren binnen enkele weken aan. Het waterflesjes bedrukken gebeurt in principe in onze eigen fabriek in China dus we hoeven het drukwerk niet uit te besteden aan derden. Dat is dan ook een van de redenen waarom we onze productiekosten en verkoopsprijzen erg laag kunnen houden. Hebt u nog op- of aanmerkingen of vragen? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust even op. En vergeet niet om ook onze andere promotieartikelen te bekijken. Ze zijn allen uit voorraad leverbaar en te voorzien van logo’s en andere gegevens.