We verrichten onderhoud aan uw cleanroom systemen

Dankzij climatech.nl zijn al erg veel bedrijven voorzien van cleanroom systemen. Dit zijn niet alleen stofkamers waar men in een stofvrije omgeving onderzoek kan doen of producten kan ontwikkelen, ook de aansluiting op diverse kanalen hoort daarbij. Als wij cleanroom systemen ontwikkelen dan kijken we niet enkel naar de afmetingen die u ons hebt opgegeven of de voorwerpen die u in deze cleanroom systemen wilt neerzetten zoals onderzoekstafels en een koelsysteem.

  • We bekijken of er een aansluiting is op de watertoevoer, mits dit noodzakelijk is voor het type onderzoek dat u gaat verrichten,
  • Ook uw stroomtoevoer zullen we meten en doorberekenen. Onze cleanroom systemen worden immers verlicht en u kunt er werken met zware machines,
  • Ook andere kabels zoals gastoevoer, ethernet, internet en usb-kabels moeten van de systemen naar aangelegen ruimtes kunnen worden getrokken zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit van onze cleanroom systemen.

Dit is dan ook de reden dat we niet enkel spreken over de bouw van een cleanroom, maar het zien als een “systeem”. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. En daar zal het trouwens niet bij blijven want zelfs de aanvraag van informatie en een offerte is geheel kosteloos. We willen namelijk dat u eerst vertrouwt raakt met ons bedrijf voordat u daadwerkelijk met ons in zee gaat.

Een professionele begeleiding bij uw cleanroom systemen

U wilt dat we cleanroom systemen bouwen die aan uw wensen voldoen. Wij gaan nog een stapje verder en bouwen cleanroom systemen die aan de allerhoogste standaard voldoen zodat we zelfs u kunnen verrassen met ons werk. In principe valt dit werk onder te verdelen in drie branches. Binnen elke sector worden andere vereisten gehanteerd die invloed hebben op de uiteindelijke kwaliteit van onze producten.

  • Binnen de gezondheidszorg en met name binnen de farmaceutische industrie zijn cleanroom systemen absoluut een noodzaak. Denk aan het ontwikkelen van medicatie maar ook van schoon medische apparatuur. En zoiets eenvoudigs als het op kweek zetten van huid, bloed of andere menselijke delen dient men in een schone omgeving te doen.
  • En binnen de industrie zult u cleanroom systemen aantreffen denk aan de levensmiddelenindustrie maar ook bij de ontwikkeling elektronica. Een dvd-speler is in principe een klein voorbeeld van een stofvrije omgeving zodat de laser zijn werk naar behoren kan doen.
  • En natuurlijk binnen de wetenschap. Voor erg veel wetenschappelijk onderzoek maar ook voor het onderwijs zijn cleanroom systemen een uitkomst.

Al meer dan 25 jaar ervaring, dus daag ons vooral uit!

Ons bedrijf levert al uw producten op turnkey-basis. Dat wil zeggen dat u na het ondertekenen van de offerte geheel zorgen vrij bent. We leveren op de afgemaakt data en leveren direct inclusief. Alle bijbehorende kabels worden bijvoorbeeld bevestigd en gekoppeld aan uw machines. Dus na de levering kunt u direct aan de slag. Naast het feit dat u er dus geen werk aan hebt krijgt u voortijdig voor iedere werknemer een handige instructiehandleiding zodat u zich allen kunt inlezen. Ook voor het onderhoud mag u op ons rekenen en u krijgt uiteraard vele jaren garantie op onze producten. We zijn een betrouwbaar en flexibel bedrijf met een stevige reputatie. We maken gebruik van verschillende materialen van diverse ontwikkelaars. Per materiaal kiezen we voortdurend naar de beste producent zodat wij niet merk-afhankelijk zijn en goed kunnen combineren. Dat is een proces dat niet stopt en u kunt ons daarom wel beschouwen als een onafhankelijk bedrijf. Hebt u nog verdere vragen? Dan verwelkomen we u graag in Nijkerk bij Climatech.