Well-Fair

Wilt u ook lang en zonder problemen thuis blijven wonen? Dan is het soms noodzakelijk om enkele aanpassingen aan uw woning te verrichten. Bij Well-Fair begrijpen we dat maatwerk hierin kan bijdragen en bezitten we over veel kennis wat betreft oplossingen voor zelfstandig wonen.
Well-Fair helpt zo al jaren om ouderen op een prettige manier thuis te laten wonen en luistert daarbij goed naar de wensen van onze klanten. Wilt u ook weten of Well-Fair u kan helpen om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen? Lees dan verder op onze website. Verder vindt u op onze
Facebook pagina de meest actuele informatie omtrent de bezigheden van Well-Fair.

De diensten van Well-Fair

Well-Fair streeft continu naar een verbetering van de producten en diensten. Zo helpen wij niet alleen de klant met producten om comfortabel te kunnen wonen, maar kijken wij ook naar uw stijl en helpen wij u bij het maken van beslissingen. Bij Well-Fair begrijpen we dat het maken van de beslissing om aanpassingen in uw huis te verrichten niet altijd eenvoudig is. Zonder af te doen aan uw persoonlijke wensen, kunnen wij bij Well-Fair dan ook deze aanpassingen doorvoeren, terwijl u comfortabeler woont dan voorheen.

Al onze producten worden met zorg gemaakt. Niet alleen de productie van de Well-Fair artikelen gebeurt met uiterste zorg, ook aan de begeleiding voor- en achteraf wordt bij Well-Fair veel aandacht besteed. Ervaart u problemen met een product van Well-Fair? Dan komen wij langs om het op te lossen. Weet u nog niet wat welk product u kan ondersteunen in het zelfstandig wonen? Dan kunt u de verschillende opties bij ons belevingscentrum komen ervaren of komt één van onze adviseurs graag bij u langs voor advies op maat.

Meer weten over Well-Fair

Wanneer u meer wilt weten over Well-Fair kunt u langskomen bij ons belevingscentrum. Hier vindt u 30 kamers die zijn ingericht om de verschillende mogelijkheden tot comfortabel ouder worden in uw eigen woning door onze klanten te laten ervaren. Natuurlijk komt Well-Fair ook graag bij u thuis om advies op maat uit te brengen en vindt u ons verder regelmatig op beurzen door het hele land. Wilt u de meest actuele informatie direct weten? Kijk dan op de Facebook van Well-Fair. Hier houden wij met regelmaat bij welke activiteiten wij voor u organiseren en kunt u ook zien wat u kunt verwachten van Well-Fair door bijvoorbeeld de recensies te lezen. Wij krijgen van onze klanten op Facebook een beoordeling van 4,3 uit 5 sterren en doen er ook alles aan om u een vijfsterren behandeling te geven.

Wilt u direct contact met de medewerkers van Well-Fair opnemen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u belt naar 0341 27 7010 of een e-mail stuurt naar info@well-fair.nl zullen onze medewerkers er alles aan doen om u te voorzien van de informatie die u nodig heeft. Zo maakt
Well-Fair comfortabel wonen voor iedereen mogelijk