Werkt u met het juiste CRM-systeem?

Ons bedrijf is onlangs geheel gereorganiseerd. Wij merkten namelijk dat wij steeds meer tijd kwijt waren aan zaken die wij veel beter geregeld konden hebben. Wij hebben daarom gekeken naar hoe wij bijvoorbeeld het contact met onze klanten konden verbeteren. Wij moesten altijd heel lang zoeken naar de juiste gegevens van deze mensen wanneer zij weer een nieuwe bestelling bij ons wilden plaatsen. De klant merkte hier doorgaans niks van, maar wij hadden heel veel werk van al dit zoeken en vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij misschien ook ergens een goed CRM-systeem konden vinden. Met een goed CRM-systeem kun je jezelf namelijk heel veel tijd en geld besparen en vandaar dat wij gekeken hebben waar wij een CRM-systeem konden vinden waar wij goed mee uit de voeten konden. Wij hebben gezocht op meerdere plaatsen en wij hebben informatie aangevraagd bij diverse bedrijven, maar het was niet eenvoudig om een goede keus te maken. Het was namelijk zo dat wanneer je kijkt naar ieder afzonderlijk CRM-systeem dat bedrijven aanbieden, je bij de een een goed element vindt, en je bij de ander weer een andere nuttige feature vindt. Al met al vind je echter bijna nooit een CRM-systeem dat aan al je eisen voldoet. Gelukkig hebben wij niet meteen een deal gesloten met het eerste het beste bedrijf dat wij tegenkwamen en dat heeft ons heel veel opgeleverd. Het is namelijk zo dat wij uiteindelijk bij de mensen van teamleader een heel goed CRM-systeem wisten te vinden. Deze mensen boden ons precies waar wij naarstig naar op zoek waren en wij waren blij dat wij dit bedrijf tegen het lijf zijn gelopen. Mocht u momenteel deze tekst lezen en ook op zoek zijn naar een CRM-systeem, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. U zult merken dat u hier heel veel nuttige programma’s kunt vinden waar u als bedrijf heel veel aan kunt hebben. 

Dit CRM-systeem zochten wij 

Toen wij gingen kijken naar wat teamleader ons te bieden had wanneer het ging over een goed CRM-systeem, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier kwaliteit konden inkopen. De mensen die dit CRM-systeem ontwikkeld hebben, hebben daar goed over nagedacht en dat zorgt ervoor dat je alle handige features in dit programma kunt vinden waar je als bedrijf naar op zoek bent. Wij werken nu al geruime tijd met dit CRM-systeem van dit bedrijf en dat bevalt ons hele erg goed. Wij merken dat wij altijd snel de juiste gegevens bij de hand hebben en dat is ideaal want het bespaart ons heel veel tijd. 

Wij werken veel georganiseerder

Sinds wij met dit systeem werken, merken wij dat wij veel sneller de gegevens van de klant kunnen vinden. Dat is ideaal want daardoor kunnen wij veel sneller al het werk verzetten. Kortom:

  • Dit programma hadden wij nodig
  • Wij hebben dit systeem voor een goede prijs kunnen kopen 
  • Wij zijn zeer te spreken over de mensen van teamleader

Mocht u ook willen overstappen op een nieuw systeem, dan raad ik u teamleader.nl van harte aan.