Wij gingen op duikvakantie in Egypte

Wij wilden vorig jaar graag een keer een ander soort vakantie gaan hebben. Wij gaan namelijk ieder jaar naar Texel en op een gegeven moment begon ons dat wat te vervelen. Vandaar dat wij op zoek gingen naar een bestemming die geheel anders was dan Texel. We kwamen uit bij Egypte. Dit land leek ons al heel lang interessant en wij wilden daarom graag een keer naar dit land afreizen. Wij hebben toen gekeken wat wij hier allemaal zouden willen doen. Wij kwamen toen op het idee om een duikvakantie in Egypte te gaan houden. Wij zijn namelijk beide actieve sportlieden en een duikvakantie in Egypte sprak ons daarom erg aan. De vraag was echter waar wij een duikvakantie in Egypte zouden willen gaan houden. Je kunt namelijk overal terecht in dit mooie land. Je kunt bijvoorbeeld terecht in Alexandrië waar je heel goed naar mooie scheepswrakken kunt duiken. Bovendien is deze stad ook echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar sfeer. Alexandrië heeft heel veel moois te bieden en bovendien is het een zeer voordelige stad. Wanneer u naar een lokaal restaurant gaat kunt u voor minder dan dertig euro met zijn tweeën een heel goede maaltijd met verse vis nuttigen. Dat sprak ons allemaal erg aan en wij zijn daarom ook op zoek gegaan naar een site waar wij onze duikvakantie in Egypte konden boeken. Wij wilden namelijk graag zeker zijn dat wij alles goed geregeld zouden hebben want wij wilden optimaal van onze vakantie kunnen genieten. Wij hebben even op het web gezocht en toen kwamen wij terecht op de pagina Vakantieduiker.nl. Deze site was alles waar wij naar op zoek waren. Hier konden wij namelijk heel veel informatie vinden over onze aankomende duikvakantie in Egypte. Het heeft dan ook niet lang geduurd voordat wij hier een boeking hadden geplaatst.

Onze duikvakantie in Egypte was onvergetelijk

Wanneer je een duikvakantie in Egypte boekt via Vakantieduiker.nl, kun je er zeker van zijn dat je daar niet veel voor hoeft te betalen. Egypte is namelijk voor Nederlanders een zeer voordelig land sinds de devaluatie van de Egyptische pond. Dat betekent dat je op straat voor minder dan een euro heel goed voedsel kunt krijgen. Ook kunt je voor weinig geld een heel goede duikcursus volgen. Wij hebben al enige ervaring met duiken, dus tijdens onze duikvakantie in Egypte hebben wij nog wel een aantal lessen gehad, maar wij zijn ook zelfstandig gaan duiken. Wij hebben dat eerst in Alexandrië gedaan, en daarna zijn wij afgereisd naar de Rode Zee waar wij in Dahab heerlijk hebben kunnen duiken. Dit is een van de mooiste gebieden in Egypte waar je prachtig kunt duiken. Hier kun je ook voor een heel goede prijs lessen volgen. Mocht u geen zin hebben in een duikvakantie in Egypte, dan kunt u het ook bij snorkelen houden. Je hebt namelijk prachtige koralen in de Rode Zee en die kun je al heel goed ervaren wanneer je enkel een snorkelsetje hebt. Wilt u foto’s zien van wat u kunt verwachten? Kom dan even naar Vakantieduiker.

Wij komen volgend jaar nog een keer terug

Wanneer je eenmaal in Egypte een duikvakantie hebt gehad, kan het bijna niet anders dan dat je er verslaafd aan raakt. Wij komen volgend jaar dan ook zeker nog een keer terug. Kortom:

  • wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad
  • wij hebben prachtige scheepswrakken en koralen gezien
  • wij hebben onze vakantie voor volgend jaar alweer geboekt

Kijk vandaag nog even op Vakantieduiker.nl wanneer u ook wel oren heeft naar een onvergetelijke vakantie.