Zoek je een swingende jazzband in Den Haag?

Stel: je woont in (omgeving) Den Haag en viert dit jaar een mooi huwelijksjubileum. Je wilt dit samen met anderen gezellig vieren, onder het genot van romantische, sfeervolle klanken. Een lekker jazzy achtergrondmuziekje, terwijl de gasten lekker bij kunnen praten. Of: je wordt dit jaar 50 en besluit: ik wil dit heerlijk uitbundig vieren! Er komen lekker veel gasten en je wilt dat er de hele avond gedanst wordt op heerlijk swingende jazzmuziek. Zodat er nog jaren over jouw feest wordt nagepraat! Voor beide gelegenheden, maar ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of ander groot evenement, kun je natuurlijk denken aan een leuke jazzband in Den Haag, die de avond helemaal naar je zin gaat maken. Een jazzband in Den Haag, die luistert naar je behoeften en meedenkt over de ideale invulling van de avond. Want waar de rustige, niet al te opvallende jazzy achtergrondmuziek wil, wil de ander juist dat de jazzband Den Haag op z’n kop zet en dat met behulp van improvisatie en aanvoelen van de sfeer het dak eraf gaat! Wat je ook wilt op je feest – een jazzband is altijd een goed idee. Maar welke jazzband in Den Haag moet je dan kiezen? Er zijn er best aardig wat!

Chinese Taxidriver: de leukste jazzband van Den Haag!

Voor de leukste jazzband van Den Haag hoef je niet verder te zoeken. Chinese Taxidriver is een heerlijk jazz-kwintet en zorgt ervoor dat jouw evenement hoe dan ook een feestje wordt! Wat maakt Chinese Taxidriver tot de beste jazzband van Den Haag?

  • Ze passen zich volledig aan aan jouw wensen.
  • Chinese Taxidriver is van vele markten thuis!
  • Zo kunnen ze naar wens ook heerlijke latin nummers spelen, mooie soul nummers of fusion nummers spelen.
  • Chinese Taxidriver vindt de interactie met het publiek heel belangrijk.
  • Ze hebben een groot repertoire tot hun beschikking, waardoor zowel jong als oud nummers zal kennen.

Wees er op tijd bij!

Chinese Taxidriver inventariseert eerst wat jouw behoefte is en wat je wilt uitstralen tijdens het feest.Wil je een sfeervol achtergrondmuziekje of mag het allemaal een stuk uitbundiger? Wil je bekende jazznummers of juist wat minder bekende nummers? Jouw wil is wet. Naast jazzy nummers vind je het misschien ook wel leuk om nog andere stijlen te horen, gewoon voor de afwisseling. Of misschien omdat je niet zeker weet of iedereen de hele tijd jazzmuziek wil horen en je toch alle gasten wilt plezieren. Ook daar kan over gepraat worden. Chinese Taxidriver voelt niet alleen de sfeer heel goed aan en weet hier feilloos op in te spelen; ze staan ook altijd open voor input of wensen vanuit het publiek. Door hun grote improvisatievermogen zullen ze altijd kijken hoe ze het beste uit eventuele verzoeknummers kunnen halen. Alles voor het plezier van de gasten! Veel nummers liggen makkelijk in het gehoor en het publiek zal de nummers makkelijk herkennen en dus optimaal genieten. Wat wil je nog meer weten om overtuigd te worden dat Chinese Taxidriver dé jazzband in Den Haag is, die jou een fantastisch en geslaagd feest gaat bezorgen? Misschien helpt het verhaal van René je nog om te besluiten. René werd 50 en wilde een knalfeest geven. Hij heeft een grote achtertuin, en had 50 gasten uitgenodigd. Met de jazzband had hij afgesproken dat hij eerst wilde dat de gasten gezellig met elkaar konden praten, maar dat vanaf  22.00 het dak eraf mocht: “De avond zelf was een droom. Mooi weer, veel complimenten over de muziek en dansen tot middernacht. Ik zal deze verjaardag nooit vergeten! En raad iedereen deze fantastische jazzband in Den Haag aan!’ Kijk voor meer informatie eens op: ajcms.

Lees meer…