Zoek je een tekstschrijver in Haarlem?

JZoek je een tekstschrijver in Haarlem?e zit nu al dagen in je Haarlemse huisje te worstelen met een tekst, die je eigenlijk in een paar uurtjes had willen schrijven… Het komt er niet uit zoals je wilt en je moet toegeven dat je talent misschien toch eigenlijk niet ligt bij het schrijven van een goede tekst… Toch heb je het idee dat alleen jíj die tekst kan schrijven. Het is namelijk een tekst voor je website en hoe kan iemand anders die nou voor jou schrijven? Je kunt je tekst toch niet zomaar uit handen geven en door een tekstschrijver in Haarlem laten schrijven? Mis. Het is juist heel slim om je tekst uit handen te geven, want je bent er nu al dagen mee kwijt, wordt er ook niet vrolijk van en een professionele tekstschrijver gaat zódanig met jou het gesprek aan, dat deze precies volgens jouw wensen een tekst kan schrijven, zonder dat het ‘helemaal niet meer jouw tekst’ is. Bedenk eens hoeveel uren en hoeveel frustratie jou dat bespaart! Kun je in je kostbare tijd beter iets gaan doen, waar je wél goed in bent en waar je plezier aan beleeft. Het kan ook zijn, dat je een belangrijke tekst hebt geschreven, voor je studie of voor je werk bijvoorbeeld. Maar je weet dat het opbouwen van een tekst en ook je grammatica niet direct je sterkste kanten zijn. Het maakt je nerveus, omdat je niet wilt dat je tekst daardoor slecht overkomt of slecht beoordeeld wordt! Ook hier kan een tekstschrijver in Haarlem veel voor je betekenen. Structureren, redigeren – een goede tekstschrijver draait er z’n hand niet voor om. Dus worstel niet langer en geef je tekst uit handen! Maar doe dit dan wel aan de beste tekstschrijver van Haarlem!

Yvonne Rengers: jouw tekstschrijver in Haarlem!

Yvonne Rengers is een ervaren en getalenteerd tekstschrijver in Haarlem, die sterk is in teksten schrijven, (eind)redactie, copywriting, bloggen, seo-teksten maken, bladmanagement en projectcoördinatie. Wat maakt dat je bij haar aan moet kloppen voor jouw tekst?

  • Yvonne heeft jarenlange ervaring als onder andere journalist, redacteur en tekstschrijver.
  • Zij heeft studeerde aan de school voor de journalistiek.
  • Ze beheerst de vele diverse facetten van het vak.
  • Van journalistieke en/of commerciële producties, tot eindredactie, seo-copywriting of projectcoördinatie.
  • Ze gaat alleen voor het beste: gaat resultaatgericht te werk en wil altijd het maximaal haalbare bereiken.
  • Haar enthousiasme en nieuwsgierigheid maken haar tot een prettige persoon om mee samen te werken.
  • Ze heeft diverse specialiteiten en ervaringen met interne en externe media;
  • Ze werkte voor sponsored magazines, tijdschriften, personeelsbladen, folders, brochures en webteksten.

Verder beheerst zij een aantal bijzondere aandachtsgebieden, zoals arbeidsmarkt, (personal) finance, gezondheid, zorg, wellness, lifestyle, ICT, mkb, marketing en management. Kortom: je kunt eigenlijk voor alles bij deze fantastische tekstschrijver in Haarlem terecht!

Meer informatie?

Wil jij meer weten over deze ervaren en getalenteerde tekstschrijver in Haarlem? Wil je graag met haar overleggen over de mogelijkheden en kosten van een opdracht die je zou willen geven? Of heb je specifieke vragen die je graag aan haar voor wilt leggen? Kijk voor meer informatie eens op deze website, http://yvonnerengers.nl/ en neem contact met haar op om te kijken of ze tijd en ruimte voor je vrij kan maken! Dan kun jij je kostbare tijd lekker aan dingen gaan besteden waar je wél goed in bent en waar je veel plezier aan beleeft! Kies voor kwaliteit en kundigheid. Dat is altijd de beste keuze die je kunt maken.