Zoek jij een mooie kattenmand?

Heeft jouw kat al een mooie en zachte kattenmand? Je huisdieren gun je natuurlijk het allerbeste en je koopt dan ook graag mooie spulletjes voor ze. Iets waar ieder dier behoefte aan heeft, is een eigen plek. Een plek om zich terug te kunnen trekken, om lekker te kunnen liggen slapen en heerlijk te ontspannen. Nu zijn katten natuurlijk eigenwijze beesten, die zich niet altijd iets aantrekken van de reden waarom jij iets voor ze koopt. Maar kies je voor een kattenmand van krabpaal.nl, dan is de kans heel groot dat deze onweerstaanbaar is voor jouw poes.

Zoek jij een mooie kattenmand?

Verschillende soorten manden

Als jij je gaat oriënteren op de aanschaf van een kattenmand, dan is het goed om eerst eens te kijken naar wat voor verschillende soorten manden er allemaal te krijgen zijn. En vervolgens na te denken over wat het best bij jouw beestje past. Sommige manden zijn gewoon simpelweg een mand, die direct op de grond ligt. Heel eenvoudig, maar daarom voor sommige poezen zeker niet minder geschikt. Dan zijn er de exemplaren op pootjes, ideaal voor de dieren die graag wat overzicht hebben. Sommige dieren liggen immers graag wat hoger, zodat ze goed zicht hebben op alles wat om hen heen gebeurt. En dan kun je ook nog kiezen voor een kattenmand die wat meer afgesloten is, bijvoorbeeld eentje in een model van een tipi of een afgesloten mand met enkel een rond gat als in- en uitgang. Sommige poezen zullen een dergelijk afgesloten exemplaar heerlijk vinden, omdat ze zo zeker weten dat er niemand bij hen in de buurt kan komen als ze liggen te slapen. Andere katten zullen juist weer niet door de opening willen gaan. Je hebt wat model betreft dus keus uit:

  • eenvoudige manden
  • mand op pootjes
  • gesloten kattenmand

Er is daardoor altijd wel een model te vinden dat past bij de voorkeuren en het karakter van jouw kat.

Kattenmand en meer

Daarnaast is het zo dat in het assortiment bij krabpaal.nl ook rekening is gehouden met de eisen van de baasjes. Een kattenmand waar jouw poes graag in ligt is natuurlijk heel fijn, maar het is ook mooi als deze goed in jouw interieur past. Daarom kun je kiezen uit verschillende kleuren en stijlen, zodat je een exemplaar kunt kopen dat past bij jouw kat en bij jouw interieur! Koop je een kattenmand, kijk dan altijd even goed of er een kussen bij inbegrepen is. Zo niet, dan is het raadzaam om deze er nog los bij aan te schaffen, poezen liggen immers graag op een zachte plek en met een kussen is de kans een stuk groter dat de mand echt gebruikt gaat worden. Naast een ruime keus aan manden, vind je bij krabpaal.nl ook nog heel veel andere attributen die jouw huisdier zeker zullen bevallen. Denk dan aan krabpalen, maar ook aan kattenbakken, kattenhuizen en diverse speeltjes. Zo kun je dus op één plek alles aanschaffen wat jij nodig hebt voor jouw lieve dier. Of je nu dus een kattenmand zoekt of iets anders voor jouw kat, bij krabpaal.nl zit je altijd goed!