Zoekt u een specialist op het gebied van tamponprint?

Wij hebben onlangs een nieuwe winkel laten openen en daarom wilden wij graag onze nieuwe klanten een leuk presentje meegeven. Wij hebben daarom gekeken wat het meest geschikt was voor ons om te kopen en wat ook nog voordelig was om te laten maken. Wij hebben een supermarkt geopend en wij wilden onze klanten graag iets nuttigs geven. Wij hebben daarom besloten dat het leuk zou zijn om winkelkratjes uit te gaan delen. Deze zijn namelijk heel erg handig wanneer je boodschappen komt doen en bovendien is het altijd goed om een winkelkratje te hebben omdat dit je heel veel gemak kan opleveren. Bovendien zouden wij op deze kratjes reclame kunnen maken voor onze winkel en dus hebben wij gekeken waar wij een goede deal konden sluiten. Wanneer je kratjes wilt laten bedrukken, moet je gebruikmaken van tamponprint. Als je namelijk iets anders dan tamponprint toepast, dan is de kans groot dat het resultaat niet optimaal wordt. Wij hebben daarom gekeken waar wij iemand konden vinden die ons kon helpen om de tamponprint in goede banen te leiden. Wij hebben lang gezocht omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij met een goed bedrijf in zee zouden gaan. Wij hebben toen uiteindelijk de mensen van VK Print gevonden. Dit bedrijf is gespecialiseerd in tamponprint en wanneer je hun site bekijkt, weet je meteen dat je hier een specialist te pakken hebt. De producten die men bij dit bedrijf kan maken op basis van tamponprint, zijn heel erg mooi en het was voor ons dan ook geen moeilijke beslissing om met deze mensen in zee te gaan. Wij hebben even contact opgenomen en hen uitgelegd wat wij graag zouden willen. Wij kregen te horen dat zij graag voor ons aan de slag wilden gaan en zij hebben dan ook meteen de procedures opgestart. Dit was precies de service waar wij naar op zoek waren. 

Dit bedrijf verzorgt heel goede tamponprint

Toen wij eenmaal met de mensen van VK Print rond de tafel gingen zitten om te bespreken wat wij graag op de kratjes wilden laten drukken, hebben wij een heel mooi ontwerp laten maken. Dit was precies waar wij naar op zoek waren en bovendien kon dit heel goed aan de hand van tamponprint verwezenlijkt worden. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de diensten van VK Print en wij hebben een prachtig resultaat tegemoet mogen zien. Wij hebben de kratjes inmiddels in huis en ook reeds uitgedeeld aan onze klanten die ze heel graag in ontvangst namen. Zo hebben wij dus mensen blij weten te maken en bovendien hebben wij een mooie manier gevonden om reclame te maken voor onze winkel.

Wij zijn zeer content

U had het misschien al in de gaten: wij zijn uitermate tevreden over de diensten van dit bedrijf en raden haar dan ook aan iedereen sterk aan. Hier kunt u zeker zijn dat u:

  • Heel goed geholpen wordt
  • Een zeer hoogwaardig product kunt laten maken 
  • Voor een heel goede prijs geholpen wordt 

Kijk voor meer informatie even op vkprint.nl. Hier kunt u ook voorbeelden van hun werk zien.